Grooney Pyro Effects

René Grooney

René Grooney

“Hoge facturen, slecht advies en uiteindelijk zelfs gedoe met de Belastingdienst. In het verleden heb ik het niet getroffen met accountants. Gelukkig ben ik dankzij een collega in contact gekomen met Kubus Cuijk. Pieter heeft zich vastgebeten in de zaak en ondersteunt mij nu. Zelfs de Belastingdienst is blij met deze keuze.

Natuurlijk vinden we het allemaal prettig om minder te betalen, maar dan wil je ook niet verrast worden. In het verleden is dat verschillende malen gebeurd. Gelukkig werkt Kubus Cuijk anders dan de traditionele kantoren. Bij Kubus betaal je een vast bedrag, waarbij vragen, advies en – als het nodig is – bezwaarschriften in de prijs inbegrepen zijn. Valt een vraagstuk niet binnen het pakket, dan laten ze altijd eerst weten wat het gaat kosten. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Hun no-nonse mentaliteit past perfect bij onze nuchterheid; wat dat betreft hebben we heel wat gemeen. Dat wordt ook door onze klanten gewaardeerd. Zo maken wij er met Grooney Pyro Effects al 25 jaar een feestje van. Wij verzorgen namelijk vuurwerk en special effects bij concerten, openingen en shows.”