Fresh Next

Ruud Kempen

Ruud Kempen

Ruud Kempen

“Mijn specialisme zit ‘m vooral in het creatieve vlak. Het ontwerpen van logo’s, huisstijlen, drukwerk, websites, beletteringen en invulling geven aan de meest uiteenlopende vraagstukken op het gebied van branding. Dit doen we vanuit ons kantoor in Boxmeer.

Pieter heeft mij geholpen om mijn businessconcept te optimaliseren. Hierdoor kreeg ik het plezier in mijn werk weer terug en vond ik de energie om mijn reclamebureau tot een succes te maken. Inmiddels bedien ik steeds mooiere klanten in de meest uiteenlopende branches. Naast de vaste partners die mij op projectbasis ondersteunen, heb ik ook de eerste medewerker aangenomen. Hiervoor verzorgt Kubus de salarisadministratie.

Kubus Cuijk is voor mij een betrokken partner die ervoor zorgt dat ik kan doen waar ik goed in ben. Door een mix aan innovatieve software heb ik namelijk altijd inzicht in mijn cijfers en nog nauwelijks omkijken naar zowel inkomende en uitgaande facturen. Zelfs het debiteurenbeheer is geautomatiseerd!

In onze ondernemersgesprekken denkt Kubus met mij mee. Waar gaan we op focussen? Is het haalbaar om personeel aan te nemen? Moet ik een auto kopen of is het beter om te leasen? Kortom, Kubus Cuijk is dé adviseur die je helpt bij alle uitdagingen waar je als moderne ondernemer voor komt te staan.”

Fresh Next logo ontwerp huisstijl ontwerp drukwerk websites relatiegeschenken belettering social media