Ondernemers kiezen voor administratie­­kantoor Kubus Cuijk

Met ons team zorgen we ervoor dat ondernemers 24/7 toegang hebben tot actuele cijfers. Veel is geautomatiseerd. We houden bij Kubus Cuijk dus ruimte over in onze agenda om te sparren. Die ondernemersgesprekken zitten zelfs standaard in ons pakket.  Wij zijn jouw ondernemerskompas; bij ons kun je altijd terecht met je vragen.

Neem contact op!

Administratie­kantoor Kubus Cuijk, jouw sparringpartner!

Samen kijken we naar wat de beste (toekomst)strategieën voor jouw onderneming zijn. Wij zijn zelf ook echte ondernemers, waardoor we als geen ander weten wat er speelt. Wil je maandelijks sparren over hoe jouw bedrijf ervoor staat? Heb je de ambitie om te groeien en wil je daarbij een objectieve partner aan je zij? Ben je toe aan een nieuw verdienmodel en kun je wel een objectieve blik gebruiken? Wil je van gedachte wisselen over het aannemen van personeel. Of zit je in een overnametraject. Allemaal redenen om bij ons aan te kloppen. Of het nu om een eenmalige sessie via Skype gaat, een uitgebreid coachingstraject of maandelijkse sparsessie – het kan allemaal.

Administratie­kantoor Kubus Cuijk, óók voor starters

Zelfs als je met het idee speelt om voor jezelf te beginnen, zit je bij ons goed. Wij zorgen ervoor dat je bedrijf snel goed op poten staat, zodat jij je kunt focussen op jouw werk. Heb je daarbij externe financiering nodig, dan kunnen we met je mee naar de bank. Maar we weten onze weg ook naar alternatieve investeringsvormen. Zo zijn we specialist op het gebied van crowdfunding.

Het voordeel van ons grote Kubus netwerk

Hebben we zelf de kennis niet in huis, dan schakelen we de hulp in van een specialist uit ons netwerk. We zijn onderdeel van een grote landelijke coöperatie waarin onder andere fiscalisten, accountants, personeelsadviseurs en personeelsadministrateurs vertegenwoordigd zijn. Daarnaast zijn er partners gespecialiseerd in subsidies, verzekeringen en hypotheken. Ook beschikken we over een breed lokaal netwerk. Zo kunnen we je ook helpen met huisvesting, personeel en ga zo maar door… Kortom: Kubus staat vierkant achter jouw zaak.

pieter kuenen

Pieter Kuenen
Adviseur & Kantooreigenaar