Pieter Kuenen, Adviseur & Kantoor­eigenaar

Als snel groeiend Kubus vestiging weten we als geen ander wat ondernemen is. Wij zijn niet het zoveelste administratiekantoor. Nee, wij bieden je inzicht. Of je nu alleen bent of vijftig man personeel hebt; dat maakt niet uit.

Neem contact op!
Pieter Kuenen
Pieter KuenenAdviseur & Kantooreigenaar
Pieter houdt helemaal niet van boekhouden. Dat verwacht je niet van de eigenaar van Kubus Cuijk. Maar juist door administratie te automatiseren, houdt hij tijd over om met jou vooruit te kijken naar vandaag, morgen én overmorgen. Bij ons geen jaar-te-laat-rekening, maar een gedegen blik op de toekomst. Zo helpen wij jou vooruit.
Elke Theunissen - Raijmakers
Elke Theunissen - RaijmakersManagement Assistente
Elke is het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Zowel bij ons op kantoor als aan de telefoon. Zij plant afspraken in en zorgt ervoor dat alles in en om kantoor wordt geregeld. Zo kan ons team lekker doorwerken en zich volledig focussen op onze klanten.
Frank Jespers
Frank JespersAssistent Adviseur
Frank zorgt ervoor dat alle automatische transacties goed worden verwerkt. Daarnaast bereidt hij aangiftes voor en stelt hij rapportages op. Ook geeft hij regelmatig instructies en trainingen aan onze klanten. Hierbij helpt hij hen optimaal gebruik te maken van onze innovatieve software. Intern stuurt hij het Backofficeteam aan en beantwoordt hij uiteenlopende vragen over de onderneming van onze klanten.