Ondernemers kiezen voor administratie­­kantoor Kubus Cuijk

Kubus Cuijk maakt gebruik van 
diverse slimme tools, waarmee je altijd weet hoe je ervoor staat. Niet alleen vandaag, maar ook morgen én overmogen. Ons innovatieve boekhoudplatform staan we om bekend. Zonder zelf te boeken heb je altijd een actueel overzicht van de financiële cijfers van je onderneming. Maar er kan veel meer…

Neem contact op!

Wist je dat je naar sommige facturen zelfs helemaal geen omkijken meer hebt? Eén keer geef je aan welke leveranciers maandelijks rekeningen sturen. Denk bijvoorbeeld aan Vodafone, Ziggo of Bol.com. En vervolgens worden de facturen automatisch opgehaald en doorgestuurd naar ons boekhoudplatform. Hoe fijn is dat? Deze dienst is voor al onze klanten gratis beschikbaar!

Lig je op koers?

We werken daarnaast met diverse slimme tools, die jouw werk een stuk aangenamer maken. Onze medewerkers kunnen er alles over vertellen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een tool, waarmee je in een handomdraai een financiële planning maakt en je cijfers eenvoudig kunt analyseren? Goede managementinformatie geeft namelijk niet alleen informatie over de huidige stand van zaken; het laat je ook zien hoe je aan de knoppen kunt draaien om de resultaten in de toekomst verder te verbeteren.

Het voordeel van een online boekhoudplatform

Voer je doelstellingen in én je ziet in het dashboard of je op de goede weg bent. Daarnaast helpt onze tool ook bij het maken van duidelijke (liquiditeits-)prognoses en kun je je jaarbegroting van te voren vast leggen. Dankzij de koppeling met ons boekhoudplatform is de informatie up-to-date. Zo weet je altijd precies hoe jouw bedrijf er voor staat.

Yuki Visma Logo